Mad & cocktails

Mad og cocktails går hånd i hånd, og derfor giver vi dig muligheden for at kombinere netop disse to ting hos LouLou. Her har I mulighed for at afholde et helaftensarrangement, hvor vi sørger for lækre cocktails samt mad fra vores samarbejdspartner DiningSix. DiningSix står bag de succesfulde restauranter KöD, Basso & Klokken og er således dit kvalitetsstempel, når der skal inviteres på en festlig middag.

LouLou danner hver weekend rammerne for den eksklusive fest, men vores lokaler egner sig godt til nærmest alle formål, herunder arrangementer såsom fødselsdage, firmaarrangementer, polterabender, udstillinger, cocktailkursus og teambuilding. Vi kombinerer mad, cocktails og eventuelle aktiviteter og giver dig det perfekte udgangspunkt for en vellykket aften i festlige rammer for dig og dit selskab.

Nedenfor har vi sammensat tre eksempler på hvordan en eventuel menu kan se ud. Lyst til at høre mere? Kontakt os via kontaktformularen, så vi sammen kan skræddersy dit næste arrangement.

Få et uforpligtende tilbud – udfyld formularen

  • Date Format: DD dash MM dash YYYY

Eksempel på menu

Favorit menu

Hjemmebagt foccaciabrød med urtemayo

Braiseret kalkun med paprika & tomat
Langtidstilberedt oksecuvette med timian
Salat af årtidens grønt, smagfuld vineigrette samt ristede kerner
Hjemmelavet pasta med pesto, tomat, spinat & mozzarella
Små ristede kartofler med rosmarin
Ristede selleri med salviesmør, kapers & hasselnødder
Nedkogt portvinssauce

Fra 179,-

KöD Menu

Foccacciabrød bagt med olie & rosmarinsalt, hertil urtemayo

Græsfodret oksemørbrad med hvidløg & timian
Citron/limemarineret kylling med rosmarin & havsalt
Stegte petite kartofler med rosmarinsalt
Salat med årstidens grønt, ristede kerner samt vinaigrette
Tomat med mozzarella, basilikumpesto & balsamicoglace
KöD’s portvinsglace


Fra 250,-

Tapas menu

Foccacciabrød bagt med olie & rosmarinsalt, hertil urtemayo

Pølsebord
Spansk chorizo & Grignotons (små stærke chorizo)
Lufttørret spansk Serrano skinke (15 mdr.)
Italiensk trøffelsalami
Krydret fennikelpølse

Osteplatte
Dansk fastost
Fransk brie med druer & solbærmarmelade
Tomme de savoie med peberfrugt

Tilbehør
Oliventapenade
Hjemmelavet Humus
Hjemmelavet aioli & ajvar
Sprøde grissini & mix af oliven

Fra 159,-

Selskaber & firma arrangementer

Hos LouLou danner vi rammerne for dit næste sociale arrangement og tilbyder skræddersyede løsninger til både private selskaber og virksomheder.
Hos LouLou er mulighederne uendelige: Invitér din virksomhed på en festlig fredagsbar, en dag med teambuilding eller en aften med både mad & cocktails. Lokalerne egner sig også godt til diverse udstillinger eller til private arrangementer såsom fødselsdage eller polterabender. Vi tilbyder dig også muligheden for at leje vores lokaler uden for vores faste åbningsdage.

FREDAGSBAR

Har kollegaerne fortjent et ekstra skulderklap? Så kan du invitere dem på en ekstraordinær fredagsbar på LouLou med lækre drinks, afdæmpet musik og god stemning. Vi står for det hele, alt imens I hygger jer med en – eller flere – velfortjente fyraftensdrinks.

Mad & cocktails

I har mulighed for at afholde et helaftensarrangement hos os, hvor vi sørger for lækre cocktails samt mad fra vores samarbejdspartner DiningSix, der står bag restauranterne KöD, Basso & Klokken.

PRIVAT ARRANGEMENT

Lej vores unikke lokaler til et privat arrangement, inden vi åbner for resten af det århusianske natteliv. Lokalerne egner sig til alle former for arrangementer og fester; store som små.