LOULOU FREDAGSBAR
– Den perfekte afslutning på ugen!
Har dine kollegaer fortjent lidt ekstra forkælelse? Hos LouLou åbner vi nu op for muligheden for at afholde fredagsbar i vores unikke lokaler. Så invitér dine kollegaer til fredagsbar på LouLou og lad dem skabe og styrke deres relation i vores stemningsfyldte, men uformelle rammer over et godt glas.
Hos LouLou vil vores nærværende personale sørge for, at du og dine kollegaer bliver opvartet lidt ekstra og får et velfortjent pusterum fra hverdagen. En vellykket fredagsbar består først og fremmest af lækre drinks, afdæmpet musik og god stemning! Ønsker du at pifte fredagsstemningen op med teambuilding, så står også vi klar med både idéer og assistance hertil. Prøv f.eks. vores skræddersyede cocktailkursus, hvor I bliver testet i samarbejde og færdigheder i at mixe aftenens bedste cocktail – selvfølgelig med hjælp og vejledning fra vores kyndige bartendere.
Mad og cocktails går ofte hånd i hånd, og derfor giver vi dig muligheden for at kombinere jeres fredagsbar med lidt lækker og indbydende mad fra vores samarbejdspartner DiningSix, der står bag de tre restauranter KöD, Basso & Klokken. Prøv f.eks. vores menu á finger food, der passer perfekt til den uformelle eller stående fest. Se eksempler på menu nedenfor.
Lyst til at høre mere? Kontakt os via kontaktformularen, så vi sammen kan skræddersy en fredagsbar, der vil blive talt om længe og tænkt tilbage på med glæde!
Få et uforpligtende tilbud – udfyld formularen
Eksempel på menu
Snack menu
Chilimarinerede rejer med mangochutney, serveret på sprød
Kold slider med Braiseret nakkekam & coleslaw
Rødvinsglaserede chorizopølser med chipotlemayo & rugbrødscrumble
Petite tortilla med spidskål, humus & piment
Fra 110,- pr pers.
Luksus snack menu
Chilimarinerede rejer med mangochutney, serveret på sprød
Kold slider med Braiseret nakkekam & coleslaw
Rødvinsglaserede chorizopølser med chipotlemayo & rugbrødscrumble
Petite tortilla med spidskål, humus & piment
Gravad laks med sprødt & dildcreme
Teriyaki-marineret kyllingespyd med ristet sesam
Fra 160,- pr pers.
Tapas menu
Foccacciabrød bagt med olie & rosmarinsalt, hertil urtemayo
Pølsebord
Spansk chorizo & Grignotons (små stærke chorizo)
Lufttørret spansk Serrano skinke (15 mdr.)
Italiensk trøffelsalami
Krydret fennikelpølse
Osteplatte
Dansk fastost
Fransk brie med druer & solbærmarmelade
Tomme de savoie med peberfrugt
Tilbehør
Oliventapenade
Hjemmelavet Humus
Hjemmelavet aioli & ajvar
Sprøde grissini & mix af oliven
Fra 159,-