LOULOU FREDAGSBAR

– Den perfekte afslutning på ugen!

Har dine kollegaer fortjent lidt ekstra forkælelse? Hos LouLou åbner vi nu op for muligheden for at afholde fredagsbar i vores unikke lokaler. Så invitér dine kollegaer til fredagsbar på LouLou og lad dem skabe samt styrke deres relation i vores stemningsfyldte, men uformelle rammer over en øl eller cocktail. Hos LouLou vil vores nærværende personale sørge for, at du og dine kollegaer bliver opvartet lidt ekstra og får et velfortjent pusterum fra hverdagen. En vellykket fredagsbar består først og fremmest af lækre drinks, afdæmpet musik og god stemning. Ønsker du at pifte fredagsstemningen op med teambuilding, så står vi også klar med både idéer og assistance hertil. Prøv f.eks. vores skræddersyede cocktailkursus, hvor I bliver testet i samarbejde og færdigheder i at mixe aftenens bedste cocktail – selvfølgelig med hjælp og vejledning fra vores kyndige bartendere.

Alle firmaer er forskellige, men én ting kan vi alle blive enige om: Fyraften er noget man glæder sig til. Efter en lang uge, er der bare intet der slår den første tår af en fyraftensdrink. Men hvis firmaets fyraftensarrangement består af en flad fadøl i kedelige lokaler, så kan man godt gå hen at føle sig en smule taget ved næsen. Hos LouLou vil vi gøre op med den uambitiøse fredagsbar og i stedet opgradere din fredagsbar ideer i Aarhus. Vi vil gøre fyraftensarrangementet til en hel speciel oplevelse. 

Hårdt arbejde skal belønnes ordentligt, og der skal helt sikkert ikke mangle noget, når klokken slår fyraften en fredag eftermiddag. Hos LouLou inviterer vi derfor på lækre cocktails og mad fra DiningSix der helt sikkert vil give dine smagsløg en oplevelse. Mad og cocktails går ofte hånd i hånd, og derfor giver vi muligheden for at kombinere jeres fredagsbar med lidt lækker og indbydende mad fra vores samarbejdspartnere DiningSix, der står bag de tre restauranter KöD, Basso og Klokken. Kvaliteten er altså i højsædet, når I vælger at afholde jeres næste firmaarrangement hos LouLou. Det synes vi nemlig, at I fortjener. Prøv f.eks. vores menu á finger food, der passer perfekt til den uformelle eller stående fest. Se eksempler på vores menuer nedenfor.

Lyst til at høre mere? Kontakt os via kontaktformularen, så vi sammen kan skræddersy en fredagsbar, der vil blive talt om længe og tænkt tilbage på med glæde.

Få et uforpligtende tilbud – udfyld formularen

  • Date Format: DD dash MM dash YYYY

Eksempel på menu

Snack menu

Chilimarinerede rejer med mangochutney, serveret på sprød
Kold slider med Braiseret nakkekam & coleslaw
Rødvinsglaserede chorizopølser med chipotlemayo & rugbrødscrumble
Petite tortilla med spidskål, humus & piment

Fra 110,- pr pers. 

Luksus snack menu

Chilimarinerede rejer med mangochutney, serveret på sprød
Kold slider med Braiseret nakkekam & coleslaw
Rødvinsglaserede chorizopølser med chipotlemayo & rugbrødscrumble
Petite tortilla med spidskål, humus & piment
Gravad laks med sprødt & dildcreme
Teriyaki-marineret kyllingespyd med ristet sesam

Fra 160,- pr pers. 

Tapas menu

Foccacciabrød bagt med olie & rosmarinsalt, hertil urtemayo

Pølsebord
Spansk chorizo & Grignotons (små stærke chorizo)
Lufttørret spansk Serrano skinke (15 mdr.)
Italiensk trøffelsalami
Krydret fennikelpølse

Osteplatte
Dansk fastost
Fransk brie med druer & solbærmarmelade
Tomme de savoie med peberfrugt

Tilbehør
Oliventapenade
Hjemmelavet Humus
Hjemmelavet aioli & ajvar
Sprøde grissini & mix af oliven

Fra 159,-

Selskaber & firma arrangementer

Hos LouLou danner vi rammerne for dit næste sociale arrangement og tilbyder skræddersyede løsninger til både private selskaber og virksomheder.
Hos LouLou er mulighederne uendelige: Invitér din virksomhed på en festlig fredagsbar, en dag med teambuilding eller en aften med både mad & cocktails. Lokalerne egner sig også godt til diverse udstillinger eller til private arrangementer såsom fødselsdage eller polterabender. Vi tilbyder dig også muligheden for at leje vores lokaler uden for vores faste åbningsdage.

FREDAGSBAR

Har kollegaerne fortjent et ekstra skulderklap? Så kan du invitere dem på en ekstraordinær fredagsbar på LouLou med lækre drinks, afdæmpet musik og god stemning. Vi står for det hele, alt imens I hygger jer med en – eller flere – velfortjente fyraftensdrinks.

Mad & cocktails

I har mulighed for at afholde et helaftensarrangement hos os, hvor vi sørger for lækre cocktails samt mad fra vores samarbejdspartner DiningSix, der står bag restauranterne KöD, Basso & Klokken.

PRIVAT ARRANGEMENT

Lej vores unikke lokaler til et privat arrangement, inden vi åbner for resten af det århusianske natteliv. Lokalerne egner sig til alle former for arrangementer og fester; store som små.