FIRMAARRANGEMENT PÅ LOULOU

Står årets firma julefrokost lige for døren? Eller har I så småt startet planlægningen for den årlige sommerfest? Selvom firmaarrangementer normalt er lig med good times, kan det være et helvede at planlægge, samt at få stillet alle tilfredse. Man vil jo så gerne holde et arrangement, der er samtaleemnet helt til det næste. Hos LouLou slipper du for besværet ved at arrangere det hele selv, for vi er nemlig specialister i de fede, eksklusive fester og selskaber i Aarhus. Uanset sæson, sørger vi for, at dit næste selskab i Aarhus, bliver et brag, firmaet sent vil glemme. For det er ikke kun ved den casual fyraftensbajer, at vi er specialister i at tage niveauet op for dig og din virksomhed. Vi lægger nemlig hus til fester og selskaber i Aarhus i alle størrelser og afstøbninger. Med vores brede cocktailkort er der helt sikkert noget for ethvert kontors smag. Vi forstår, at kollegers forskelligheder afspejles lige så meget på hverdagen på kontoret, som det gør i valg af drinks og mad. Nogen vil have en kold fadøl, andre en Espresso Martini. Nogen vil have den dyreste vin, mens andre kun vil have franske. Vores forskelligheder skal ikke skille os, og derfor har vi hos LouLou samlet det hele under ét tag, så du ikke behøver, at gå på kompromis med din kvalitetstid med kollegerne. Vi skræddersyr din menu, så selv den kræsne kollega kan efterlade firmaarrangementet tilfreds.

Arrangementer på klubber associerer mange med strømme af mennesker, larm og dårlig musik. Men hos LouLou vil vi gøre op med den forestilling. Vi opgraderer nemlig den stereotype natkluboplevelse og erstatter den med en sofistikeret, smagfuld aften. Vi garanterer, at I vil elske vores stilede interiør, og at jeres syn på natklubber i Aarhus vil blive ændret. Udover, at vi gør en dyd ud af professionel service, lækre omgivelser og eksklusivt miljø, tilbyder vi også, at dit selskab kan få en bid mad. Faktisk, er det mere end bare en bid mad, for vi har sammen med DiningSix udarbejdet en række menuer, spækket med lækre og kvalitetsprægede retter, der helt sikkert vil tage dine smagsløg med storm. For uden (ordentlig) mad og drikke, duer helten ikke.

Tøver du over hele konceptet ved at afholde et firmaarrangement på natklub af frygten for begrænset albuerum? Hos LouLou afliver vi den myte. Vi tilbyder nemlig en privat lounge til dig og dit selskab, med tilhørende værtinder. Det betyder masser af plads til grin, nærvær og festligheder. Hos LouLou arrangerer vi også hellere end gerne aktiviteter, der kan gøre din aften lidt mere festligt eller styrke fællesskabet. Uanset hvilken slags aften du er ude efter, er vi klar på at opfylde dine ønsker, så godt vi kan. Vi har gjort det til vores mission, at du får en aften lidt ud over det sædvanlige, så hos LouLou danner vi derfor rammerne for den perfekte aften med kontoret, så alt du skal bekymre dig om, er at have en fed aften.

Vi har desuden samlet eksempler på, hvordan en potentiel menu kan se ud, som du kan se nedenfor, men du er altid velkommen til at kontakte os, hvis I har andre ønsker. 

Få et uforpligtende tilbud – udfyld formularen

  • Date Format: DD dash MM dash YYYY

Eksempel på menu

Snack menu

Chilimarinerede rejer med mangochutney, serveret på sprød
Kold slider med Braiseret nakkekam & coleslaw
Rødvinsglaserede chorizopølser med chipotlemayo & rugbrødscrumble
Petite tortilla med spidskål, humus & piment

Fra 110,- pr pers. 

Luksus snack menu

Chilimarinerede rejer med mangochutney, serveret på sprød
Kold slider med Braiseret nakkekam & coleslaw
Rødvinsglaserede chorizopølser med chipotlemayo & rugbrødscrumble
Petite tortilla med spidskål, humus & piment
Gravad laks med sprødt & dildcreme
Teriyaki-marineret kyllingespyd med ristet sesam

Fra 160,- pr pers. 

Tapas menu

Foccacciabrød bagt med olie & rosmarinsalt, hertil urtemayo

Pølsebord
Spansk chorizo & Grignotons (små stærke chorizo)
Lufttørret spansk Serrano skinke (15 mdr.)
Italiensk trøffelsalami
Krydret fennikelpølse

Osteplatte
Dansk fastost
Fransk brie med druer & solbærmarmelade
Tomme de savoie med peberfrugt

Tilbehør
Oliventapenade
Hjemmelavet Humus
Hjemmelavet aioli & ajvar
Sprøde grissini & mix af oliven

Fra 159,-

Selskaber & firma arrangementer

Hos LouLou danner vi rammerne for dit næste sociale arrangement og tilbyder skræddersyede løsninger til både private selskaber og virksomheder.
Hos LouLou er mulighederne uendelige: Invitér din virksomhed på en festlig fredagsbar, en dag med teambuilding eller en aften med både mad & cocktails. Lokalerne egner sig også godt til diverse udstillinger eller til private arrangementer såsom fødselsdage eller polterabender. Vi tilbyder dig også muligheden for at leje vores lokaler uden for vores faste åbningsdage.

FREDAGSBAR

Har kollegaerne fortjent et ekstra skulderklap? Så kan du invitere dem på en ekstraordinær fredagsbar på LouLou med lækre drinks, afdæmpet musik og god stemning. Vi står for det hele, alt imens I hygger jer med en – eller flere – velfortjente fyraftensdrinks.

Mad & cocktails

I har mulighed for at afholde et helaftensarrangement hos os, hvor vi sørger for lækre cocktails samt mad fra vores samarbejdspartner DiningSix, der står bag restauranterne KöD, Basso & Klokken.

PRIVAT ARRANGEMENT

Lej vores unikke lokaler til et privat arrangement, inden vi åbner for resten af det århusianske natteliv. Lokalerne egner sig til alle former for arrangementer og fester; store som små.