Cocktailkursus

Basiskursus

For de cocktailinteresserede
Her vil du blive introduceret til verdenen af cocktails, herunder hvilket udstyr, man bruger og hvordan. Herudover vil du lære de basale principper om hvordan, man opbygger en cocktail samt få en god basisviden omkring hele cocktailverdenen. Efter en introduktion, samt en fremvisning af de på forhånd aftalte cocktails, vil du blive inviteret bag baren, så du selv kan prøve kræfter med at opbygge (og smage!) de forskellige cocktails

Vores dygtige bartendere er selvfølgelig med dig hele vejen og er klar til at dele ud af gode råd, tips og tricks.

Mystery Box Challenge

Det sjove teambuildingarrangement
Hvis der skal ske lidt mere end normalt, så er vores Mystery Box Challenge et oplagt valg. Her bliver I delt op i hold, hvorefter I skal kreere jeres helt egen signatur cocktail ud fra nogle forudsætninger, som vi opstiller. Arrangementet lægger selvfølgelig ud med en introduktion til metode, principper og udstyr brugt i cocktailverdenen. Under konkurrencen vil vores kyndige bartendere gå rundt og give gode råd, tips og tricks.

Når I har fundet frem til jeres signatur cocktail skal hvert hold lave et lille show, hvor cocktailen laves og præsenteres for dommerpanelet og de resterende hold. Vi kårer det vindende hold, som naturligvis får en præmie med sig hjem.

Vil du høre mere – så skriv til os!

  • DD dash MM dash YYYY

Åbningstider & aldersgrænse
Fredag: 21:00 – 05:00
Lørdag: 21:00 – 05:00

+23 alle åbningsdage
*Adgangskrav

LouLou Aarhus
Åboulevarden 25
8000 Aarhus

Glemte sager
Kan afhentes Mandag 15-16 & Fre- & Lørdag kl 21-22.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.