Cocktailbar

Er du på udkig efter dit nye stamsted i Aarhus C? Eller er du blot besøgende i smilets by, på udkig efter en uforglemmelig aften? Kast da et blik mod Aarhus å, hvor du lige ved siden af, vil finde LouLou Natklub. Udover, at vi som navnet afslører, er en natklub, vil vi også være din foretrukne cocktailbar i Aarhus. Vi vil gerne være dit førstevalg og gør derfor vores ypperste for at skille os ud fra resten af det aarhusianske natteliv. Vores cocktailbar i Aarhus C er for dem, som ikke lader sig nøjes.

Med en aldersgrænse på 23+ er LouLou det oplagte valg for det voksne publikum, som er på udkig efter den eksklusive nat i byen. Uanset om I er på udkig efter en våd nat, hvor der ikke skal mangle noget, eller bare en enkelt drink med gutterne, lægger vi hellere end gerne hus til. Med et indendørs miljø, der bringer franske undergrunds fornemmelser og et twist af eksotiske energier, vil vores cocktailbar i Aarhus C introducere dig til en form for natkluboplevelse, du ikke før har har set.

Vores lokaler er med til at gøre os til en unik, men uformel cocktailbar, men det er ikke kun vores interiør, der er smagfuldt klædt på, for vores bartendere hopper hver weekend også i deres cooleste dress, bestående af seler og skjorter. De er ikke kun med til at gøre oplevelsen mere elegant at se på, for de har også styr på deres kram, når det kommer til cocktails. Med vores varierende cocktailkort er der helt sikkert noget til både den tørstige alt-drikkende og den kræsne entusiast. Hos LouLou tror vi nemlig på, at ingen er ens. Dette bør afspejles i udvalget af drinks hos enhver cocktailbar i Aarhus med respekt for sig selv. Vores cocktails er af kompromisløs kvalitet, ambitiøse blandinger og altid serveret med et smil.

Dyk allerede nu ned i vores cocktailkort og lad dig forblænde af vores unikke udvalg samt serveringer, her på siden. Blandt vores flasker finder du blandt andet champagner som Möet og vodka som Grey Goose. Hos LouLou står vi klar til at levere din næste eksklusive bytur og skræddersyr derfor også menuer, begivenheder og aktiviteter, så dine behov bliver mødt. 

Det er på tide, at du dropper den uambitiøse bartur, og i stedet giver dine kammerater og dig, den oplevelse som I virkelig har fortjent. Skru forventningerne op og besøg LouLou til din næste cocktail i Aarhus. 

Få et uforpligtende tilbud – udfyld formularen

  • Date Format: DD dash MM dash YYYY

Eksempel på menu

Snack menu

Chilimarinerede rejer med mangochutney, serveret på sprød
Kold slider med Braiseret nakkekam & coleslaw
Rødvinsglaserede chorizopølser med chipotlemayo & rugbrødscrumble
Petite tortilla med spidskål, humus & piment

Fra 110,- pr pers. 

Luksus snack menu

Chilimarinerede rejer med mangochutney, serveret på sprød
Kold slider med Braiseret nakkekam & coleslaw
Rødvinsglaserede chorizopølser med chipotlemayo & rugbrødscrumble
Petite tortilla med spidskål, humus & piment
Gravad laks med sprødt & dildcreme
Teriyaki-marineret kyllingespyd med ristet sesam

Fra 160,- pr pers. 

Tapas menu

Foccacciabrød bagt med olie & rosmarinsalt, hertil urtemayo

Pølsebord
Spansk chorizo & Grignotons (små stærke chorizo)
Lufttørret spansk Serrano skinke (15 mdr.)
Italiensk trøffelsalami
Krydret fennikelpølse

Osteplatte
Dansk fastost
Fransk brie med druer & solbærmarmelade
Tomme de savoie med peberfrugt

Tilbehør
Oliventapenade
Hjemmelavet Humus
Hjemmelavet aioli & ajvar
Sprøde grissini & mix af oliven

Fra 159,-

Selskaber & firma arrangementer

Hos LouLou danner vi rammerne for dit næste sociale arrangement og tilbyder skræddersyede løsninger til både private selskaber og virksomheder.
Hos LouLou er mulighederne uendelige: Invitér din virksomhed på en festlig fredagsbar, en dag med teambuilding eller en aften med både mad & cocktails. Lokalerne egner sig også godt til diverse udstillinger eller til private arrangementer såsom fødselsdage eller polterabender. Vi tilbyder dig også muligheden for at leje vores lokaler uden for vores faste åbningsdage.

FREDAGSBAR

Har kollegaerne fortjent et ekstra skulderklap? Så kan du invitere dem på en ekstraordinær fredagsbar på LouLou med lækre drinks, afdæmpet musik og god stemning. Vi står for det hele, alt imens I hygger jer med en – eller flere – velfortjente fyraftensdrinks.

Mad & cocktails

I har mulighed for at afholde et helaftensarrangement hos os, hvor vi sørger for lækre cocktails samt mad fra vores samarbejdspartner DiningSix, der står bag restauranterne KöD, Basso & Klokken.

PRIVAT ARRANGEMENT

Lej vores unikke lokaler til et privat arrangement, inden vi åbner for resten af det århusianske natteliv. Lokalerne egner sig til alle former for arrangementer og fester; store som små.